Odložena sednica REM-a

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 08:43

Odložena sednica REM-a

Redovna sednica Saveta regulatornog tela za elektronske medije nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Na sednici je jedina tačka dnevnog reda trebalo da bude izbor članova UO RTS i RTV (šestoro za RTS i šestoro za RTV).

Kako saznaje Tanjug od 8 članova REM-a, bilo je prisutno samo petoro, dvoje je izostalo zbog bolesti a Zoran Simjanović je premino u nedelju od posledica izazvanih korona virusom.

Prisutni članovi REM-a održali su komemorativnu sednicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povodom smrti svog kolege. Nova sednica zakazana je za petak, 23.april.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog nedostatka kvoruma odložena sednica REM-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021

Redovna sednica Saveta regulatornog tela za elektronske medije (REM), na kojoj je jedina tačka dnevnog reda trebalo da bude izbor članova UO RTS i RTV (šestoro za RTS i šestoro za RTV), nije održana zbog nedostatka kvoruma...Kako saznaje Tanjug od osam članova REM-a, bilo je prisutno samo petoro,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.