Odložena odluka o finansiranju javnih servisa

Izvor: Studio B, 24.Jul.2013, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena odluka o finansiranju javnih servisa

Odluka o načinu na koji će biti finansirani javni servisi Radio-televizija Srbije i Radio-televizija Vojvodine neće biti saopštena danas, već verovatno sledeće nedelje, rečeno je u Ministarstvu kulture.

 U Ministarstvu nisu mogli da kažu zbog čega se odlaže objavljivanje odluke.   Pomoćnik ministra kulture Dragan Kolarević kazao je prošle srede da će do 24. jula biti poznat model finansiranja Radio televizije Srbije i Radio televizije Vojvodine.   Kolarević je tada kazao da bi državna novinska agencija Tanjug uskoro mogla da postane vladin biro za komunikacije, dok bi jedan njen deo verovatno bio privatizovan.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.