Odlaskom Aleksandra, odlazi i Andrej Vučić

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odlaskom Aleksandra, odlazi i Andrej Vučić"

"Prezime problema Srbije je Vučić, a ime - Andrej, ali odlaskom Aleksandra, otići će i Andrej", rekao je predsednički kandidat Vuk Jeremić i istakao da je aktuelna vlast razorila sve institucije i da je "Milošević za Vučića bio Majka Tereza".

- Nikada narko-dileri nisu bili u čvršćem zagrljaju sa državom kao danas - poručio je Jeremić.

O odluci kosovskih vlasti da prisvoje imovinu države Srbije u toj pokrajini, on je rekao da "nije bila tajna da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to desiti, ali da o tome naš premijer nije razgovarao u Berlinu sa Angelom Merkel".

- Naša država nije mrdnula prstom da se spreči otmica naše imovine na Kosovu i Metohiji ali je, da bi dobila tapšanje po ramenu, tražila dozvolu da i dalje nad građanima Srbije vrši tiraniju. To je politika sadašnje Srbije - ulagivanje strancima i predavanje nacionalnih resursa i Kosova, a da zauzvrat dobije zeleno svetlo za sprovođenje tiranije nad sopstvenim narodom - rekao je Jeremić.

Ocenivši da je vizija aktulene vlasti da "Srbiju pretvori u zemlju jeftine radne snage, koja je malo plaćena kao u Bangladešu i Čadu", Jeremić je ocenio da "Vučić godinama gradi klasu radnika koja je minimalno plaćena i obespravljena, koja živi u tiraniji, na ivici egzistencije i sagnute glave".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.