Od sutra kiša, slede tri dana zahlađenja

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra kiša, slede tri dana zahlađenja

U Srbiji će danas biti veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 33 do 37 stepeni.

Posle podne i krajem dana očekuje se lokalni razvoj oblačnosti, sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, prvo na zapadu i jugozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima, rekli su iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

- I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Jutarnja temperatura iznosiće oko 25, na širem području grada oko 20, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a najviša temperatura oko 34 stepena. U toku noći očekuje se promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska - kažu iz RHMZ.

U sredu i četvrtak čekuje se promenljivo oblačno i malo svežije sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, a od četvrtka postepen porast temperature, ponegde sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

- Od četvrtka se očekuje porast temperature, pa će u petak i subotu biti pretežno sunčano i malo toplije. Posle podne je moguća retka pojava kratkotrajnih pljuskova uglavnom u planinskim predelima - kažu u RHMZ.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.