Od srede Sajmovi nautike, lova i ribolova

Izvor: Blic, 24.Mar.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od srede Sajmovi nautike, lova i ribolova

U hali 4 Beogradskog sajma od srede do nedelje održaće se Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, koji će okupiti brojne proizvođače, uvoznike i zastupnike plovila i nautičke opreme, opreme za lov i ribolov i kamping. Sajam nautike

Sajam nautike se organizuje pod sloganom “Kuda plovi ovaj brod?”. Na njemu će se predstaviti 70 domaćih i stranih izlagača.

Riblja čorba i lovački gulaš

U subotu od 11 do 14 časova održaće se takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pripremanju riblje čorbe. Od 12 do 14 časova na Savi ispred Hale 4 održaće se dečja jedriličarska regata. U nedelju od 11 do 14 časova održaće se takmičenje u pripremanju lovačkog gulaša, a od 11 do 13 časova revijalna izložba lovačkih pasa u saradnji sa Kinološkim savezom Srbije.

Biće predstavljena plovila svih vrsta, nautička oprema, brodski i vanbrodski motori, ribolovačka oprema, lovačko oružje, municija i oprema, kamp i outdoor oprema, oprema za sportove na vodi, škola jedrenja, polovna plovila, transport plovila, čarter i nautički turizam, izložbe, stručna predavanja, literatura…

Berza polovnih plovila biće organizovana ispred ulaza u halu 4, kao i deo plovila koja zbog svog gabarita ne mogu da uđu u halu, jahta Monterey 355 SY- najvece plovilo ovog Sajma.

Svi posetioci Sajma, sa kupljenom ulaznicom, moći će u toku trajanja priredbe da se počaste besplatnom ribljom čorbom u restoranu “Stenka”.

Radno vreme

Radno vreme manifestacije u na dan otvaranja je 14 do 19, a od četvrtka do nedelje od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za unapred najavljene grupne posete 200, dok je parking 100 dinara na sat.

Ljubitelji ribolova imaće priliku da upoznaju proizvode najpoznatijih svetskih marki: Prologic, E-Thrust, RonThompson, Ryobi, Mikado, Shimano, Tubertini, Sasame, Vision i mnogi drugi.

Tokom sajma održaće se izložba “Kapetani reka i mora Srbije i Boke”, u saradnji sa Muzejom nauke i tehnike.

Posetioci će moći da vide trofeje, lovačke i ribolovačke predmete iz zaostavštine Josipa Broza Tita u saradnji sa Muzejom istorije Jugoslavije i Prirodnjačkim muzejom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jubilarini 40. medjunarodni sajam gradjevinarstva

Izvor: YU-Build.rs, 25.Mar.2014, 14:42

Jubilarni 40. Međunarodni sajam građevinartva, prestižna manifestacija Beogradskog sajma, će se održati od 8. do 12. aprila 2014. godine. Svečano otvaranje je u utorak, 8. aprila u 11 h. Pod sloganom „Gradite po Vašoj meri“, 40. Međunarodni sajam građevinarstva ugostiće u halama Beogradskog...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.