Od sada poslanici sami plaćaju ručkove!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2010, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sada poslanici sami plaćaju ručkove!

Administativni odbor Skupštine Srbije odlučio je u sredu da ukine reprezentacije za narodne poslanike. To znači da poslanici sami plaćati svoje ručkove, a pooštrene su i mere korišćenja službenih automobila.

"Narodni poslanik i zaposleni u skupštini neće imati pravo na reprezentaciju, izuzev kada su u pitanju zvanični sastanci", rekao je novinarima predsednik Administrativnog odbora Nenad Konstantinović posle sednice odbora.To znači da će poslanici ubuduće sami plaćati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kafe, sokove i ručkove.

Poslanici će moći da koriste novac iz skupštinske kase samo kada im inostrani i domaći gosti dolaze u zvaničnu posetu.

Predsednik odbora je istakao da će za to postojati poseban obrazac koji svako mora da ispuni.

Prema njegovim rečima, doneta je odluka i o korišćenju službenih vozila, prema kojoj, ubuduće, svako ko hoće da ga koristi mora da se obrati pisanim zahtevom sekretaru skupštine, da navede o kakvom putu je reč, kada ide i kada se vraća, da bi uopšte dobio odobrenje za korišćenje službenog automobila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.