Od podmetnutog eksploziva preminula jedna osoba u opštini Đakovica

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od podmetnutog eksploziva preminula jedna osoba u opštini Đakovica

Jutros je oko 8 časova od eksploziva koji je podmetnut u poštanskom sandučetu u selu Smoljica u opštini Đakovica preminuo 61 godišnji Hadži Ahmeti, javljaju prištinski mediji.

Iz Osnovnog tužilaštva u Đakovici za prištinske medije su kazali da je eksploziv bio podmetnut na ulaznim vratima, dok mediji sa lica mesta javljaju da je eksplozivna naprava bila postavljena na poštanskom sandučetu i da je eksplodirala i na licu mesta ubila Ahmetija, kada je otvarao poštansko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sanduče.

Iz Regionalne policije u Đakovici ističu da preduzimaju intenzivne mere i rade kako bi se otkrio motiv ovog gnusnog dela.

Komandant regionalne policije, Krist Đokaj je za medije izjavio da je telo ubijenog u Institutu sudske medice i da za sada nema ni sumnjvog niti pritvorenog.

I glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Đakovici, Alji Seljimaj takođe kaže da nema osumjičenog niti neke pritvorene osobe u vezi sa ovim slučajem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podmetnut eksploziv u Đakovici, jedna osoba preminula

Izvor: B92, 14.Okt.2018

Priština -- Od eksploziva koji je podmetnut u poštanskom sandučetu u selu Smoljica u opštini Đakovica preminuo 61 godišnji Hadži Ahmeti, javljaju prištinski mediji...Iz Osnovnog tužilaštva u Đakovici za prištinske medije su kazali da je eksploziv bio podmetnut na ulaznim vratima, dok mediji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.