Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ebole umrlo više od 3.000 ljudi

Svjetska zdravstvena organizacija saopćila je da je od ebole umrla 3.091 osoba i to od 6.574 moguće zaraženih ili potvrđeno oboljelih.

Najviše preminulih od ebole je u Liberiji - 1.830, skoro tri puta više nego u Gvineji i Sijera Leoneu zajedno koje su među najugroženijim u svijetu od te bolesti.

U Nigeriji i Senegalu, u kojima je takođe bilo registrovanih slučajeva ebole u regionu, nije bilo novooboljelih niti smrti od ebole, prenosi Reuters.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Od ebole umrlo više od 3.000 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2014

DAKAR - Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je da je od ebole umrla 3.091 osoba i to od 6.574 moguće zaraženih ili potvrđeno oboljelih...Najviše preminulih od ebole je u Liberiji - 1.830, skoro tri puta više nego u Gvineji i Sijera Leoneu zajedno koje su među najugroženijim u svijetu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.