Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2020, 09:38

Od danas u poštama prijave za vaučere za odmor u Srbiji

Prijavljivanje građana za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji počinje danas na šalterima Pošta Srbije. Biće podeljeno 400.000 vaučera u vrednosti 5.000 dinara koji će moći da se iskoriste do 20. novembra ove godine.

Izmenjenom Uredbom o korišćenju vaučera omogućeno je da se oni koriste za smeštaj u ugostiteljskim objektima u celoj Srbiji, a do sada bili izuzeti Beograd i Novi Sad.

Pravo na vaučere imaju studenti, penzioneri i zaposleni čija zarada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << veća od 70.000 dinara.

Studenti neće moći da koriste vaučere u mestu rođenja i mestu gde studiraju.

Ove godine je podeljeno 160.000 vaučera koje sada prihvata više od 1.500 ugostiteljskih objekata u Srbiji, a ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je rekao da očekuje da će ih posle podele novih vaučera biti mnogo više.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ljajić: Letovanje u inostranstvu skuplje zbog testa na korona virus

Izvor: Danas, 13.Maj.2020

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da se prvog dana oko 3.000 građana prijavilo za vaučere za odmor u Srbiji, zbog čega ne sumnje da će svih 400.000 vaučera biti podeljeno u kratkom roku, a napominje da će letovanja u inostranstvu biti skuplja zbog testa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.