Od danas sve trake otvorene za saobraćaj

Izvor: Blic, 04.Okt.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas sve trake otvorene za saobraćaj

Od danas su za saobraćaj otvorene sve trake preko mosta Gazela. Zbog rekonstrukcije brze trake u oba pravca bile su zatvorene protekla tri meseca. Ovim je završena prva faza obnove mosta.

Dva prilaza mostu, iz Savske i Bulevara vojvode Mišića, kao i dva izlaza sa mosta, ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša, trebalo bi da budu otvoreni u sredu. Radnici koji rade na prilazima mostu kažu da završni radovi napreduju dobro i uveravaju da će u sredu, u pet ujutru, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti otvoreni za saobraćaj.

- Odlično napreduju završni radovi pa nema razloga da u sredu prilazi iz Savske i Bulevara vojvode Mišića ne budu otvoreni za saobraćaj. Asfaltiramo, farbamo ogradu, a trotoare smo već postavili. Do završetka radova radićemo duže kako bi sve bilo spremno - pričaju radnici.

Narednih pet meseci radiće se ispod mosta i na nekim od preostalih ulaza na most i izlaza sa Gazele, a izvođač radova kaže da to ne bi trebalo previše da utiče na funkcionisanje saobraćaja u gradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od danas otvorene sve tri trake na Gazeli

Izvor: Press, 04.Okt.2010

Vozači će prilikom prelaska mosta Gazela od danas moći da koriste sve tri saobraćajne trake u oba smera. Na Gazeli su završeni radovi na kolovozu pa su dve brze trake (krajnje leve) u oba smera, koje su protekla tri meseca bile zatvorene, otvorene za saobraćaj ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.