Od danas radovi na petlji Nova Pazova

Izvor: B92, 05.Okt.2020, 06:35

Od danas radovi na petlji "Nova Pazova"

Beograd -- Od danas u 14 časova do 31. oktobra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka na delu na petlji "Nova Pazova".

Kako je saopšteno iz JP "Putevi Srbije", radovi će se izvoditi u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci i na levoj i na desnoj strani kolovoza, pa će se saobraćaj u oba smera (smer Novi Sad-Beograd i smer Beograd-Novi Sad) odvijati samo zaustavnim saobraćajnim trakama.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu.

Alternativni putni pravac je petlja "Novi Banovci" i "Stara Pazova".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od danas radovi na petlji "Nova Pazova"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2020

Od danas u 14 časova do 31. oktobra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka , na delu državnog puta 1. A reda broj 1, na petlji "Nova Pazova", saopštilo je JP "Putevi Srbije"...Radovi će se izvoditi u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci i na levoj i na desnoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.