Od danas prvi deo zimskog raspusta

Izvor: Večernje novosti, 31.Dec.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas prvi deo zimskog raspusta

BEOGRAD - Prvi deo zimskog raspusta za osnovce i srednjoškolce u centralnoj Srbiji počinje danas, dok je u Vojvodini raspust počeo 24. decembra. Ove školske godine zimski raspust u centralnoj Srbiji podeljen u dva dela, a prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za 2015/2016. godinu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, učenici će se odmarati osam dana u januaru i 12 dana u februaru. Prvi deo raspusta počinje danas, a završava se u petak, 8. januara 2016. godine, dok se prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << polugodište završava 29. januara 2016. godine. Drugi deo raspusta počinje u ponedeljak, 1. februara 2016. godine, a završava se u petak, 12. februara 2016. godine. Drugo polugodište počinje nakon zimskog raspusta i državnih praznika – 17. februara 2016. godine. U toku školske godine učenici imaju zimski, prolećni i letnji raspust.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srbija dobila 16 menadžera za EU projekte

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Dec.2015

BEOGRAD – U Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije danas su dodeljene diplome za finansijske menadžere EU projekata, koji su prošli obuku Centra za promociju nauke (CPN).. . .Diplome su uručene polaznicima prve nacionalne obuke za finansijske menadžere projekata...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.