Od danas Pitajte ministra finansija na instagramu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2021, 10:09

Od danas "Pitajte ministra finansija" na instagramu

Na instagram profilu Siniše Malog od danas zvanično počinje nova rubrika "Pitajte ministra finansija", gde će se početkom svakog meseca obrađivati jedna tema iz nadležnosti tog ministarstva.

To je na svom profilu objavio ministar Mali.

"Prošle nedelje smo vas zamolili da nam predlažete teme, i najveći broj vas je predložio da prva tema budu e - fakture. Vaša pitanja u vezi sa e - fakturama možete da postavljate putem instagram storija, a u istoj formi ću i odgovarati, nakon čega će svaka tema biti sačuvana kao 'highlights'. Čekam vaša pitanja!", napisao je ministar Mali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pitajte ministra Malog: Na pitanja građana odgovara na svom instagram nalogu

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2021

"Pitajte ministra finansija" nova je rubrika koju je na svom instagram nalogu pokrenuo Siniša Mali. Početkom svakog meseca obrađivaće se, kako je najavljeno, jedna tema. Ovaj put to su e-fakture, a pitanja se ministru mogu postavljati putem - instagram storija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.