Od 5.000 vozila, 39 odsto ima neispravnost

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 5.000 vozila, 39 odsto ima neispravnost

Rezultati letnje akcije Auto moto saveza Srbije Ispravno vozilo-bezbedno vozilo, koju organizuje sa Upravom saobraćajne policije i Asocijacijom tehničkih pregleda, pokazali su da od 5.000 besplatno pregledanih automobila, 39 odsto ima neku neispravnost, saospstio je danas AMŠ.

A M S S ističe da je u saradnji sa Minisarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja AMŠ počeo i akciju posvećenu ratnim i mirnodopskim vojnim i civilnim osoboma sa invaliditetom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << će trajati narednih godinu dana.

Tako će, kako se navodi u saospstenju, 17.000 vojnih i civilnih osoba sa invaliditetom rata u našoj zemlji, imati pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže A M S S, uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti, i 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa A M S S, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Što se tiče saobraćaja na putevima Srbije on je umerenog intenziteta i trenutno se ne beleže duža zadržavanja na graničnim prelazima, navodi AMŠ.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.