Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocjenjivački susret "Miss Earth BiH" u hotelu Bosna

BANJALUKA - Ocjenivački susret za Talent & Fashion show prestižnog izbora ljepote "Miss Earth BiH" biće održan večeras sa početkom u 20 časova u Kristalnoj dvorani hotela "Bosna" u Banjaluci.

Publici i žiriju će se predstaviti 18 djevojaka.

Organizator i zaštitno lice ovogodišnjeg izbora je Dina Podobnik, zagrepčanka koja je svojim primjerom postavila standarde ljepote, smatra da je BiH poznata po prelijepim djevojkama i da su sve dosadašnje pobjednice izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << "Miss Earth BiH" najbolji dokaz za to.

Vlasnici licence "Miss Earth BiH" su Čedomir Stevanović i Drago Gavranović. Finalno veče izbora biće održano u septembru ove godine, kada će aktuelna Miss Adna Obradović predati krunu svojoj nasljednici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Finalistice izbora za Miss Earth BiH predstavile se u Banjaluci (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016, 00:04

BANJALUKA - Nakon predstavljanja 16 djevojaka u okviru "Talent and fashion showa" izbora za Miss Earth BiH večeras su u Kristalnoj dvorani hotela Bosna u Banjaluci lentu dobile četiri djevojke...Pobjednica Talent showa je Andrijana Bilić iz Banjaluke, koja je žiri kupila plesom...Lice Fashion showa...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.