Očevi žele biti na porođaju

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očevi žele biti na porođaju

BANJALUKA - Za nešto više od mjesec dana, od kada je Upravni odbor Univerzitetske bolnice Klinički centar (UBKC) Banja Luka donio odluku da se ne naplaćuje prisustvo oca rođenju djeteta, podnesena su četiri zahtjeva.

"Zasad je jedan zahtjev uspješno realizovan, na obostrano zadovoljstvo, dok se za ostale zahtjeve čeka planirani termin poroda", rekli su iz Univerzitetske bolnice Klinički centar (UBKC) Banja Luka.

Ističu da se ova odluka odnosi na supruga/partnera porodilje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a za prisustvo moraju biti ispunjeni sljedeći uslovi: saglasnost oba supružnika/partnera, dokaz o obavljenom sanitarnom pregledu za supruga/partnera, koji se vrši u Institutu za javno zdravstvo RS, kao i dostavljen dokaz o uplati stvarnih troškova, koji iznose 20 KM.

Podsjećamo, do ove odluke, zainteresovane je to zadovoljstvo koštalo oko 500 konvertibilnih maraka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.