Očekujem da se resetuju odnosi sa Srbijom

Izvor: B92, 27.Jun.2022, 18:31

"Očekujem da se resetuju odnosi sa Srbijom"

Crnogorski premijer Dritan Abazović, koji bi u Srbiju trebalo da doputuje 29. juna, izjavio je danas da od te posete očekuje da se resetuju odnosi dve zemlje.

Abazović je, obraćajući se novinarima u Skupštini, nakon premijerskog sata, rekao da ide u zemlju "koja je Crnoj Gori najbliža u svakom mogućem smislu".

On je kazao da je bio u zvaničnoj poseti Briselu, pa i u SAD kao potpredsednik Vlade, ali da ništa nije izazvalo interesovanje kao poseta Srbiji, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << RTCG.

"Ići ćemo i u druge zemlje regiona. Očekivanja su da resetujemo odnose, da makar neke male pobede za građane donesemo, i da pokušamo da uspostavimo komunikaciju koja bi morala da rezultira mnogom većom produktivnošću", poručio je Abazović.

Pročitajte još:

Abazović: "U Beograd idem s najboljim namerama"

Dritan Abazović: "Prihvatam"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Abazović o poseti Srbiji: Očekujem da se resetuju odnosi

Izvor: RTS, 27.Jun.2022

Crnogorski premijer Dritan Abazović, koji bi u Srbiju trebalo da doputuje 29. juna, izjavio je da od te posete očekuje da se "resetuju odnosi dve zemlje". . Abazović je, obraćajući se novinarima u Skupštini, nakon premijerskog sata, rekao da ide u zemlju "koja je Crnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.