Očekujem 14. maja miting koalicije

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Očekujem 14. maja miting koalicije"

Lider Jedinstvene Srbije (JS) i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da očekuje miting koalicionih partnera 14. maja u Beogradskoj areni na kome bi podneli izveštaj o radu.

Marković je u intervjuu "Politici" rekao da je kolaicionim partnerima JS, Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) i Partiji ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) predložio da 14. maja na mitingu u Areni podnesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izveštaj o tome šta je urađeno, šta je obećano i razlozima zbog kojih neka obećanja nisu ispunjena.

Predsednik JS je rekao da je SPS prihvatio njegov predlog i da očekuje da će ga prihvatiti i PUPS.

Na pitanje da li je tačno da sam o svemu odlučuje u Jagodini i da u tom gradu, na čijem je čelu od 2004. godine, uopšte nema opoziciju, Marković je rekao da te priče nisu tačne.

"Naravno da imam opoziciju. Dešava se da zatraže da se neka tačka skine s dnevnog reda i ja vidim da su u pravu. To skidamo s dnevnog reda", rekao je Marković, zapitavši zašto bi se svađali.

"Koja je moja korist od toga. Moje preduzeće je u ovom gradu, ako ovde ima narod od čega da živi biće i meni dobro", rekao je on, napomenuvši da su prioriteti u Jagodini industrijska zona, borba protiv "bele kuge" i nova radna mesta.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.