Očekuje se pojačan saobraćaj pred 1. maj

Izvor: RTS, 29.Apr.2017, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačan saobraćaj pred 1. maj

Saobraćaj na putevima u Srbiji trenutno je umeren, ali se veći broj vozila zbog predstojećih prvomajskih praznika očekuje u prvim popodnevnim časovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, ali se zbog produženog vikenda i prvomajskih praznika očekuje pojačan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saobraćaj zbog čega može doći do dužih čekanja na granicama.
Na graničnom prelazu Sremska Rača teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko 270 minuta.
Na putevima u planinskim predelima, na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure iznenadni odroni zemlje i kamena u velikoj meri mogu ugroziti bezbednu vožnju, upozorio je AMSS.
Danas od 22.00 do nedelje, 30. aprila u 6.00 časova izvodiće se radovi na čišćenju i pranju tunela "Dobanovci" na auto-putu E-70, u smeru Šid-Beograd.
U sredu, 3. maja od 9.00 do 15.00 časova zbog radova će biti povremeno zatvara brza i vozna saobraćajna traka na auto-putu u smeru ka Novom Sadu iz pravca Subotice i to na deonici kod naplatne stanice Subotica-Jug.
Zbog radova na izgradnji zida za zaštitu od buke, na auto-putu E-75 na deonici od petlje "Tranšped" do Vrčina, za saobraćaj će do 5. maja biti zatvoren deo naplatne rampe u Vrčinu (uključenje na auto-put), smer ka Beogradu, a alternativni putni pravac je naplatna rampa "Tranšped".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.