Očekuje se pojačan saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačan saobraćaj

Zbog kraja radne nedelje i smene u zimskim centrima očekuje se pojačan saobraćaj ka Zlatiboru, Tari, Divčibarama, Kopaoniku i Staroj Planini, saopštio je Auto -moto savez Srbije.

Teretna motorna vozila, na izlaz iz zemlje čekaju po nekoliko sati, na prelazu Horgoš dva sata.

Danas će biti izmenjen režim saobraćaja na deonici Surčin-Obrenovac, u okviru izgradnje auto-puta Južni Jadran. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u levoj traci u smeru Ostružnica – >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Dobanovci.

Režim saobraćaja danas se menja i na privremenoj devijaciji dela auto-puta Niš-Dimitrovgrad, deonica Prosek Bancarevo. Za saobraćaj će biti otvorena novoizgrađena leva strana kolovoza auto-puta, smer Pirot – Niš, od službenog prolaza do privremene devijacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.