Očekuje nas još sedam ledenih dana

Izvor: TvojPortal.com, 31.Jan.2012, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje nas još sedam ledenih dana

/BIZLIFE.RS/ Hidrometeorološki zavod najavljuje da će narednih sedam dana biti - ledeni. U sredu ujutro očekuje se jak mraz, a tokom dana umereno naoblačenje, na jugozapadu i zapadu Srbije po podne i uveče sneg. Od četvrtka će biti oblačno, mestimično sa snegom. Do subote u Podunavlju umeren i jak jugoistocni vetar sa najjačim udarima u sredu.


Kako za Blic kaže Nedeljko Todorović, meteorolog u Republičkom hidrometeorološkom zavodu, suvo i hladno vreme sa jakim >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << mrazevima možemo očekivati narednih nekoliko dana.

Jutarnja temperatura biće od minus 25 u planinskim predelima do minus 8, dok će maksimalna dnevna biti od minus 8 do minus 3 stepena Celzijusa. Blago otopljenje očekuje se od petka, ali živa u termometru neće prelaziti nula stepeni.
“Slabljenje jakih mrazeva očekuje se od petka i za vikend, ali i nove snežne padavine. Osim snega, u pojedinim predelima za vikend je moguća i ledena kiša. Prvih dana sledeće nedelje očekuje se novo zahlađenje, ali suvo vreme, bez padavina,”  kaže Todorović iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije.
Kragujevac je juče bio najhladniji grad u Srbiji sa 21 stepenom ispod nule.
*izvor: www.tanjug.rs, Blic

Srbijavremenska prognozajos sedam ledenih danamraz

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.