Obraz-đon: Doveli Rio Tinto, a danas krive Vučića što su ga oni doveli VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 13:11

Obraz-đon: Doveli Rio Tinto, a danas krive Vučića što su ga oni doveli VIDEO

Opozicija nastavlja da za kompaniju Rio Tinto optužuje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, a zapravo su ih oni doveli, pišu Novosti.

Gostujući u jednoj emisiji, Srđan Milivojević je rekao:

"Posle Vučića neće biti Srbije! Ima tu još toga da se raskrčmi, evo, neki Rio Tinto je trebao da napravi rudnik litijuma, da raselimo čitavo stanovništvo, da Jadar i Rađevina gde kad vam otpadne dugme sa kaputa, zemlja vam rodi novi kaput, da to sad postane jalovina!" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenose Novosti.

Međutim, činjenice su sasvim drugačije:

"Prvo rešenje za Rio Tinto doneto je 8. juna 2004. godine, baš u vreme kada je Srđan Milivojević, u ime "Otpora", pozvao ljude da glasaju za Borisa Tadića a potom se u septembru iste godine učlanio u DS! Bivša vlast, u kojoj je učestvovao Milivojević, potpisala je 9 dokumenata sa Rio Tintom za kog se sada iščuđava odakle odjednom u Srbiji," objavljio je kanal "Detektor laži" na društvenoj mreži Iks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jurišnik đilasovske opozicije Milivojević opet pokazao licemerje! Krivi Vučića zbog Rio Tinta, a oni ga doveli u Srbiju (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 18.Jan.2024

Gostujući na tajkunskoj televiziji Nova S, Milivojević je govorio o Rio Tintu, ali ga činjenice demantuju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.