Obračun u Podgorici - pucao mu u glavu posle svađe

Izvor: B92, 27.Okt.2017, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun u Podgorici - pucao mu u glavu posle svađe

Podgorica -- U podgoričkom naselju Zlatica oko 18 časova došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen 27-godišnji M. Z., prenose podgorički mediji.

Do pucnjave je navodno došlo nakon kraće svađe, a ranjenom muškarcu je M. L. (22) pucao u glavu.

Inspektori su, na osnovu do sada prikupljenih dokaza, nedvosmisleno potvrdili da je pucao M. L., za kojim se traga, kaže izvor podgoričkih “Vijesti” iz policije.

U Urgentnom centru Podgorice kažu da je ranjeni muškarac primljen sa prostrelnom ranom na glavi i da je životno ugrožen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Podgorici, teško ranjen dvadesetsedmogodišnjak

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2017

PODGORICA - U Podgoričkom naselju Zlatica oko 18 časova došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen 27-godišnji M.Z, prenose podgorički mediji...Do pucnjave je navodno došlo nakon kraće svađe, a ranjenom muškarcu je M. L. (22) pucao u glavu...Inspektori su, na osnovu do sada prikupljenih dokaza,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.