Obljubio učenicu osnovne škole

Izvor: Blic, 10.Jun.2010, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obljubio učenicu osnovne škole

Kraljevo - Aksentije Šutić (66) iz Čačka uhapšen je zbog sumnje da je u proteklih godinu dana u više navrata imao seksualne odnose sa trinaestogodišnjom devojčicom iz Čačka. Zbog sumnje da je počinio obljubu nad detetom, Šutić je zadržan u pritvoru, a juče je predat istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu.

Izvori „Blica" bliski istrazi kažu da je osumnjičeni upoznao prošle godine devojčicu u nekoj radnji u Čačku. Tada je uspeo da uzme i broj telefona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učenice sedmog razreda. Posle susreta u prodavnici usledili su brojni pozivi i pokušaji da se stupi u kontakt sa maloletnicom.

- Kada je došlo do prvog susreta tek treba da utvrdi istraga, a osumnjičeni se predstavio da ima 20 godina manje. Najverovatnije joj je svašta obećavao, a po onome što se do sada zna, dete je povremeno dobijalo i novčane poklone od par stotina do par hiljada dinara - kaže sagovornik „Blica" blizak istrazi.

Da se nešto čudno dešava posumnjao je otac maloletnice jer je devojčica počela da odsustvuje od kuće po nekoliko dana, donosi stvari za koje u domu nije dobijala novac. Slučaj je prijavljen policiji. Dve policijske uprave iz Čačka i Kraljeva su paralelno pratile kretanje pedofila i deteta da bi na kraju kraljevačka policija zatekla Šutića u kolima sa devojčicom na jednom sporednom putu na području Kraljeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.