Oblačno uz maglu i temperaturu oko 10 stepeni

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2015, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno uz maglu i temperaturu oko 10 stepeni

BANJALUKA - Danas će u jugozapadnim područjima Bosne i u Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U ostaku zemlje pretežno oblačno sa maglom po kotlinama i uz riječne tokove.

U dijelovima centralne, istočne i sjeveroistočne Bosne, prije podne, povremeno sa slabom rosuljom, a u višim područjima slabim snijegom. Postepeno smanjenje oblačnosti se očekuje u drugom dijelu dana i u večernjim satima. Vjetar u Bosni slab istočni i sjeveroistočni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a u Hercegovini slaba bura. Dnevne temperature od 2 do 8, na jugu od 8 do 13 °C.

Subota: U Bosne i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između –5 i 1, na jugu zemlje do 2 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 9 do 13.

Nedjelja: U Bosni i Hercegovini umjereno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može bit i dugotrajna. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka većinom između –3 i 3, na jugu zemlje do 3 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 8 do 13.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Oblačno sa maglom, na planinama moguć snijeg

Izvor: Cafe.ba, 11.Dec.2015

BANJALUKA- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno, sa maglom po kotlinama i uz riječne tokove, a na istoku na planinama moguć je slab snijeg...Tokom dana očekuje se smanjenje oblačnosti...Najviša temperatura vazduha biće od dva do sedam, na jugu do 11 stepeni...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.