Oblačno, sa kišom, do 24 stepena

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, sa kišom, do 24 stepena

Beograd -- U Srbiji će biti oblačno vreme mestimično sa kišom i pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ).

U centralnim, istočnim i južnim krajevima očekuju se obilne padavine, uz mogućnost nepogoda i grada.

Vetar slab, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 16, najviša dnevna od 20 do 24.

U Beogradu sutra pretežno oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << severni i severoistočni. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 22.

U Srbiji do četvrtka promenljivo oblačno. U utorak u većini mesta sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Do petka temperatura u porastu. Od petka pretežno sunčano i osetno toplije vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 3. jun 2019:

Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima savetuje se oprez. Glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza su mogući kod svih osetlјivih osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas oblačno mestimično sa kišom i pljuskovima

Izvor: RTV Pink, 03.Jun.2019, 06:59

U Srbiji će danas biti oblačno vreme mestimično sa kišom i pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.