Oblačno, ponegde sa kišom, do 11 stepeni

Izvor: B92, 28.Dec.2018, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, ponegde sa kišom, do 11 stepeni

U Srbiji će biti pretežno oblačno vreme, ujutru će mestimično biti magle, a tokom dana je kiša moguća ponegde u Banatu i na istoku Srbije, saopštio je RHMZ.

Uveče i u noći petak na subotu ponegde će biti slabih padavina, a u planinskim predelima se očekuju kiša i sneg.

Danas će u Srbiji duvati slab vetar koji će krajem dana i tokom noći biti u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do četiri stepena, a najviša dnevna od pet do 11 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i veći deo dana suvo vreme, a tokom noći je moguća kratkotrajna kiša.

Duvaće slab vetar koji će posle podne i uveče preći u umeren. Jutarnja temperatura biće oko četiri stepena, a najviša dnevna oko osam.

Meteorološke prilike biće relativno nepovoljne za većinu hroničnih bolesnika. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, promenljivo raspoloženje i bolovi u mišićima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas oblačno i suvo, do 11 stepeni Celzijusa

Izvor: Blic, 28.Dec.2018

U Srbiji će danas u jutarnjim satima mestimično biti magle uz nisku oblačnost. Naoblačenje koje će ujutru zahvatiti severne krajeve, sredinom dana proširiće se na ostale predele uslovljavajući kišu ponegde u Banatu i na istoku Srbije, uz istovremeno smanjenje oblačnosti sa severa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.