Oblačno, kiša, sneg, na jugu i do deset stepeni

Izvor: B92, 12.Mar.2019, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, kiša, sneg, na jugu i do deset stepeni

U Srbiji će biti oblačno, mestimično sa kišom i snegom, dok će uveče doći do razvedravanja, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti umeren i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od nule do tri, a najviša od četiri na jugu do 10 stepeni Celzijusa na severu.

U Beogradu će biti umereno oblačno i suvo, a uveče se predviđa razvedravanje. Vetar će biti umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura biće tri, a najviša devet stepeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Celzijusa.

U Srbiji će u sredu ujutro biti hladno sa slabim mrazom, danju pretežno sunčano i malo toplije.

U četvrtak se predviđa oblačno i hladno, mestimično kiša, u planinama sneg. U petak se očekuje prestanak padavina i malo toplije, a od subote pretežno sunčano i osetno toplije.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Vremenske prilike će imati relativno nepovolјan uticaj na hronične bolesnike. Kod meteoropata će biti najizraženiji reumatski bolovi, glavobolјa i promenlјivo raspoloženje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.