Oblačno i toplije

Izvor: B92, 20.Dec.2018, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i toplije

U Srbiji će biti oblačno, suvo i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutro hladno, uz slab i umeren mraz i maglu. Na jugu Srbije i u Banatu tokom dana duži sunčani periodi. U severnim i istočnim krajevima oblačno i maglovito.

U toku noći na severu, zapadu i jugozapadu slaba kiša koja će se lediti na tlu.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno jak.

Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od minus sedam do minus tri, najviša dnevna od minus dva u Bačkoj i Timočkoj krajini, do pet na jugu Srbije.

U Beogradu hladno jutro, uz mraz. Tokom dana oblačno i suvo. Vetar umeren, jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura minus četiri, najviša dnevna oko jedan. Tokom noći moguća slaba kiša koja će se lediti na tlu.

U Srbiji u petak oblačno, ponegde sa slabom kišom i snegom na planinama. Od subote do ponedeljka toplije vreme.

Biometeorološka situacija nepovolјna za srčane bolesnike i osobe koje imaju problema sa nervnim i respiratornim sistemom. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu poremećaja sna, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Danas oblačno, suvo i malo toplije vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2018

U Srbiji će danas biti oblačno, suvo i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Jutro hladno, uz slab i umeren mraz i maglu...Na jugu Srbije i u Banatu tokom dana duži sunčani periodi. U severnim i istočnim krajevima oblačno i maglovito...Duvaće slab i umeren,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.