Oblačno i malo toplije, popodne slaba kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i malo toplije, popodne slaba kiša

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo toplije, ujutro i pre podne u većini krajeva suvo, samo u Negotinskoj Krajini sa kišom, saopštio je RHMZ.

Od popodneva slaba kiša se mestimično očekuje i u ostalim predelima, a na visokim planinama sa slabim snegom.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar koji će na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno biti jak, a od popodneva će na severu i zapadu skrenuti na severozapadni pravac. Najniža temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od nula do četiri stepena, a najviša od četiri do 10 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i malo toplije, popodne i uveče povremeno sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od jedan do tri stepena Celzijusa, a najviša oko osam stepeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.