Oblačni i toplo, do 14 stepeni

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačni i toplo, do 14 stepeni

U Srbiji će posle maglovitog jutra po kotlinama, biti umereno oblačno i toplo, samo se ponegde na severu očekuje kratkotrajna kiša, navodi RHMZ.
Foto:b92.net
Duvaće slab i umeren južni, jugozapadni, posle podne i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od minus tri do sedam, najviša dnevna od devet do 14 stepeni.
U Beogradu će biti malo i umereno oblačno i toplo. Ujutro je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << moguća slaba i kratkotrajna kiša. Najniža temperatura oko sedam, najviša dnevna oko 14 stepeni.
Za vikend i početkom naredne sedmice će u većem delu zemlje biti sunčano i natprosečno toplo vreme. Od srede će biti oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, u višim planinskim predelima sa snegom, u košavskom području sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom.

Biometeorološka prognoza za petak, 5. januar 2018:

Biometeorološke prilike neće povoljno uticati na kardiovaskularne bolesnike. Tokom jutarnjih časova, u predelima sa maglom, tegobe mogu imati astmatičari. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolja i nesanica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.