Izvor: EMportal, 13.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene plate direktora javnih agencija

Najveću platu u javnim agencijama ima direktor Centralnog registra za hartije od vrednosti, čija plata je u februaru iznosila 355.205 dinara, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije. Neto plate više od 300.000 dinara imaju i direktor Agencije za privatizaciju, koji je u februaru dobio 344.149 dinara i Agencije za osiguranje depozita, sa platom 322.598 dinara.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljene plate direktora javnih agencija

Izvor: Mondo, 13.Apr.2009

Najveću platu u javnim agencijama ima direktor Centralnog registra za hartije od vrednosti, čija plata je u februaru iznosila 355.205 dinara, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.

Nastavak na Mondo...

Vlada objavila spisak zarada direktora u Agencijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2009

BEOGRAD - Vlada Srbije objavila je danas spisak zarada rukovodilaca u državnim Agencijama i Fondovima, prema kome su najveće isplaćenu zaradu u februaru imali generalni direktor u Centralnom registru 355.205 dinara i direktor Agencije za privatizaciju 344.149 dinara...Prema spisku objavljenom na sajtu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Objavljene plate direktora javnih agencija

Izvor: RTS, 13.Apr.2009

Vlada Srbije objavila na svom sajtu plate direktora javnih agencija. Najveću platu ima direktor Centralnog registra za hartije od vrednosti, a najmanju prvi čovek Republičke agencije za prostorno planiranje. ..Vlada Srbije objavila je na svom sajtu listu zarada direktora javnih agencija, isplaćenih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.