Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak uletanja automobila u ljude

​ŠARLOTSVIL - Na Internetu je danas objavljen snimak na kojem se vidi kako automobil uleće u grupu ljudi koji su protestovali protiv desničara u Šarlotsvilu.

Dvadesetogodišnji Džejms Filds iz Ohaja uhapšen je pod sumnjom da je izveo taj napad, a policija je objavila da je tom prilikom poginula 32-godišnja žena.

Video of car hitting anti-racist protestors. Let there be no confusion: this was deliberate terrorism. My prayers with victims. Stay home. pic.twitter.com/MUOZs71Pf4
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Raša tudej piše i da se na fotografijama sa društvenih mreža jasno vidi da je Filds bio član desničarske organizacije iz Šarlotsvila po imenu "Vangard Amerika".

Tokom incidenta povredeno je još nekoliko ljudi, među kojima ima i onih koji su u kritičnom stanju.

Haos u Virdžiniji na protestu desničara: Jedna osoba izgubila život

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.