Objavljen snimak napada kamionom u Jerusalimu VIDEO

Izvor: B92, 08.Jan.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak napada kamionom u Jerusalimu VIDEO

U napadu kamionom u Jerusalimu stradalo je najmanje četvoro ljudi, a prema poslednjim podacima, petnaest ih je povređeno.

Navodno je napad kamionom na poznatom šetalištu izveo Palestinac star 30 godina koji je stradao u razmeni vatre sa policijom.

"To je bio teroristički napad", rekao je portparol policije za Radio Izrael, koji javlja da su "tela razbacana po ulici".

Prema pisanju lokalnih medija, meta napadača bili su vojnici koji čuvaju Stari grad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nakon što je pregazio nekoliko ljudi, napadač je nastavio da vozi dok nije usmrćen.

Snimak napada objavljen je na društvenim mrežama.

UPOZORENJE: Uznemirujući video!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Objavljen snimak napada kamionom u Jerusalimu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2017

U napadu kamionom u Jerusalimu stradalo je najmanje četvoro ljudi, a prema poslednjim podacima, petnaest ih je povređeno...Navodno je napad kamionom na poznatom šetalištu izveo Palestinac star 30 godina koji je stradao u razmeni vatre sa policijom..."To je bio teroristički napad", rekao je portparol...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.