Objavljen raspored učenika za srednje škole

Izvor: B92, 03.Jul.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen raspored učenika za srednje škole

Beograd -- U osnovnim školama, ali i na sajtu www.upis.mpn.gov.rs, objavljen je raspored učenika u srednjim stručnim školama i gimnazijama.

Već je poznato ko će dobiti đačku knjižicu željene škole, a ko će morati da se zadovolji nekom koja nije na vrhu njegove liste želja.

Za utorak i sredu, 4. i 5. jula predviđeno je da se obavi upis učenika u srednje škole.

Uspeh iz osnovne škole, ali i dobri rezultati na završnom ispitu opresudni su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za upis u željenu školu.

Za učenike koji su ostali neraspoređeni, jer nisu imali dovoljan broj bodova za škole koje su naveli, predaja lista želja za drugi upisni krug počinje već sutra 4. jula.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen raspored budućih srednjoškolaca

Izvor: RTS, 03.Jul.2017

U osnovnim školama, ali i na sajtu www.upis.mpn.gov.rs, objavljen je raspored učenika u srednjim stručnim školama i gimnazijama. . Svaki učenik je imao pravo da iskaže 20 opredeljenja, popularno nazvanih želja, a tom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.