Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeleženo 208 godina boja na Ivankovcu

Državni sekretar u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike Negovan Stanković ocenio je danas na Ivankovcu kod Ćuprije, na mestu gde se 18. avgusta 1805. godine odigrao Boj na Ivankovcu, da je Vlada Srbije maksmalno posvećena dostojanstvenom sećanju na sve učesnike i događaje iz srpske istorije, posebno iz perioda Prvog srpskog ustanka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Godišnjica Boja na Ivankovcu

Izvor: Studio B, 18.Avg.2013

Na Ivankovcu kod Ćuprije obeleženo je 218 godina od boja u Prvom srpskom ustanku...Državni sekretar u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike Negovan Stanković ocenio je na Ivankovcu kod Ćuprije, na mestu gde se 18. avgusta 1805. godine odigrao Boj na Ivankovcu, da je Vlada Srbije...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.