Obeležen Dan zaštite podataka o ličnosti

Izvor: Beta Video, 30.Jan.2023, 15:43

Obeležen Dan zaštite podataka o ličnosti

BEOGRAD - Sistematizacija u službi Poverenika za zaštitu informacija od javnog značaja promenjena je tokom protekle godine a uvedeno je i još tri sektora koji se bave oblašću podataka o ličnosti, saopšteno je danas na obeležavanju Dana zaštite podataka o ličnosti. Poverenik za zaštitu informacija od javnog značaja Milan Marinović rekao je da je u današnje vreme sve češće ``profilisanje`` i da je bez toga nemoguće pobediti protivnika, navodeći da svaki vid profilisanja predstavlja zadiranje u podatke o ličnosti. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Kako da zaštitimo podatke o ličnosti građana, a da ne budemo optuženi da kočimo razvoj civilizacije

Izvor: Beta Video, 30.Jan.2023

BEOGRAD - Poverenik za zaštitu informacija od javnog značaja Milan Marinović je rekao da je ``u ovom trenutku u istoriji`` u periodu sve brže digitalizacije, život dosta olakšan ali da su otkriveni neki do skoro nepoznati rizici po ostvarenje i zaštitu ljudskih prava.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.