Obeležen Dan zaštite od požara

Izvor: Studio B, 06.Nov.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležen Dan zaštite od požara

Vatrogasci su danas u Niškoj tvrđavi prezentacijom svoje opreme i razgovorom sa građanima obeležili Dan zaštite od požara.

Za vatrogasca godine proglašen je Nebojša Božidarević, vođa vatrogasno- spasilačke grupe za vozače, saopšteno je iz Uprave za vanredne situacije koja je organizator obeležavanja Dana zaštite od požara.

Najveće interesovanje građana izazvalo je vozilo sa pltfpormom za intervencije na višespratnicama do visine od 45 metara. Pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vatrogasno-spasilačke brigade obeleželi su danas Dan zaštite od požara, ali oni zapravo intervenišu u svim vanrednim situacijama, saopštio je organizator.

Danas raspolažu dobrom opremom, a kada je nisu imali to su nadoknađivali svojim samopregorom i požrtvovanjem, rečeno je povodom obeležavanja dana zaštite od požara.

Obeležavanju su prisustvovali predstavnici lokalne vlasti i Srpsko-ruskog humanitarnog centra koji je učestvovao ranije u opremanju niških vatrogasaca potrebnom opremom.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Obeležen Dan zaštite od požara

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Nov.2015

Vatrogasci su danas u Niškoj tvrđavi prezentacijom svoje opreme i razgovorom sa građanima obeležili Dan zaštite od požara...Za vatrogasca godine proglašen je Nebojša Božidarević, vođa vatrogasno- spasilačke grupe za vozače, saopšteno je iz Uprave za vanredne situacije koja je organizator...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.