OVO su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO su nebeske munje koje nam stižu od Rusa (FOTO)

Ministarstvo odbrane Srbije objavilo je fotografije dva ruska helikoptera "mi-17", koji će stići u Srbiju početkom juna.

Foto: Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da su pripadnici Vojske Srbije trenutno u Rusiji gde su angažovani na prijemu novih helikoptera.

Kako je rekao, nabavka novih helikoptera uz modernizaciju aviona "an-26" dovešće transportnu avijaciju Srbije u mnogo bolju situaciju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << /> Odluka o kupovini dva nova helikoptera doneta je pre godinu dana.

Pre kupovine razmatrane su ponude više proizvođača aviona i helikoptera, posle čega je odlučeno da budu ruski.

Ministarstvo odbrane Srbije danas je na Facebooku objavilo: "Ekskluzivno za naše pratioce: Kazanj u Rusiji. Spremni novi helikopteri za naše vazduhoplovstvo".

Foto: Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

Fotografije obećavaju, zar ne?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ROBUSNE RUSKE LETELICE Ovo su novi helikopteri Vojske Srbije

Izvor: Blic, 12.Apr.2016

Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije letelica koje se trenutno nalaze u fabrici u Kazanju u Rusiji, odakle će za par meseci avionom biti prebačene za Beograd. Dva helikoptera tipa Mi 17-V5 kupljena za potrebe Vojske Srbije će stići u Srbiju tokom juna...Helikopteri su već dobili maskirnu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.