OVO JOŠ NISTE VIDELI: Slobina snajka se skinula u bikini!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Slobina snajka se skinula u bikini!

Milica Gajić sa sinom Markom boravila u Africi, a na golišavim fotkama, koje je okačila na Instagram, otkrila je da izgleda bolje nego ikada

Milica Gajić (37), snaja nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, odmarala se u Egiptu sa sinom Markom (15), a Kurir objavljuje njene fotografije u seksi bikiniju.

Nevenčana supruga odbeglog Marka Miloševića, koja je zaposlena na Megatrendu, izgleda bolje nego ikada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a svoju vitku liniju pokazala je u nekoliko poza, koje je ovekovečila i postavila na Instagramu.

Ironija ili slučajnost

SINA SLIKALA KAKO NOSI GAJBICE KAO TATA MARKO

Interesantno je da je Milica na Instagramu okačila fotografiju sina kako nosi gajbice sa cvećem. To je odmah izazvalo aluziju na priču njegovog pokojnog dede koji je jednom prilikom izjavio da je njegov sin Marko zarađivao noseći gajbice.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.