OVO JE SRBIN KOJI JE UPUCAN U ZVEČANU: Metak ga pogodio u leđa, ROSU se uputio ka Raški (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021, 12:13

OVO JE SRBIN KOJI JE UPUCAN U ZVEČANU: Metak ga pogodio u leđa, ROSU se uputio ka Raški (VIDEO)

Grupa momaka iz Leposavića je krenula ka Kosovskoj Mitrovici.

Srećko Sofronijević iz Zvečana je ranjen danas nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo otvorili vatru na narod koji se okupio da odbrani svoj grad.

Prema  za sada nepotvrđenim informacijama on je pogođen u leđa a metak mu je izašao na grudi, i hitno je prebačen u bolnicu.

Kosovska Mitrovica - čuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pucnji 13.10.2021. pic.twitter.com/OiSAiOiT7X

— Vijesti Srpske (@VijestiS) October 13, 2021

Pripadnici specijalne jedinice tzv. kosovske policije ROSU grupišu se na magistralnom putu Priština-Raška kod Dudinog krša.

U isto vreme, grupa momaka iz Leposavića je krenula ka Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENUTAK KADA JE UPUCAN SRBIN NA KOSOVU Srećko Sofronijević ranjen s leđa, trenutno na operaciji (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Okt.2021

Srbin Srećko Sofronijević koji je prilikom jutrošnjeg upada specijalnih jedinica Koosvske policije upucan, trenutno je na operaciji u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

POTRESNE FOGRAFIJE MLADIĆA RANJENOG NA KOSOVU Srećko u bolnici nakon što su ga upucali s leđa (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Okt.2021

Srećko Sofronijević iz Zvečana ranjen je danas nakon što su pripadnici kosovske policije otvorili vatru na narod koji se okupio nakon njihovog upada u severni deo Kososvske Mitrovice.

Nastavak na Blic...

"BRANIĆEMO SE SVIME ČIME RASPOLAŽEMO" Naš narod na KiM sve nade polaže u predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021

U akciji kosovske policije na KiM danas je ranjen Srbin..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Raškoj da je došao da sasluša predstavnika Srba na KiM sve o dešavanjima i da se dogovore šta će dalje...U vojnoj kasarni u Raškoj održava se hitan sastanak zbog pucnjave na severu Kosova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"KOSOVO JE SRBIJA!" Vladimir Tomović uputio BRUTALNE REČI nakon HAOSA na KOSMETU: "STID VAS I SRAM BILO!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2021

"Meni nikada niko neće zabraniti da budem ono što jesam i što su mi bili preci. Kosovo je Srbija!"..Srećko Sofronijević (36) iz Zvečana ranjen je danas nakon što su pripadnici policije lažne države Kosovo otvorili vatru na narod koji se okupio da odbrani svoj grad...Nakon ranjavanja primljen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.