OVO ĆE VAM SE DOPASTI: Znate li šta rade devojke kada ne mogu da zaspu?

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE VAM SE DOPASTI: Znate li šta rade devojke kada ne mogu da zaspu?

O seksu se priča otvoreno, čini se da više nema tabu tema. Ipak, ženska masturbacija je i dalje pojam o kom se samo šuška. Da li ste znali da...

1. Masturbira mnogo više žena nego što mislite

Oko 92 odsto žena se zamozadovoljava redovno, a istraživanja su pokazala da preostalih osam odsto verovatno laže.

2. To rade češće nego što možete da zamislite

Oko 60 odsto žena se prepušta masturbaciji dva do tri puta nedeljno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Oko 10 odsto to radi svakodnevno.

3. Moguć je i orgazam bez dodira

Ima žena koje samo zamišljanjem mogu da se uzbude, pa čak i da dožive orgazam. To je poseban talenat. Beri Komisaruk, neurolog sa univerziteta "Rutgers" je pratio žene koje mogu da dožive orgazam bez dodira. Dakle, ima ih, pitanje je samo koliko.

4. I ženke životinja to rade

Ženke homosapijensa nisu jedine koje se prepuštaju samozadovoljavanju. Ženke životinja rade to isto. Kobile se trljaju o ogradu, ptice savijaju repove, a majmunice se služe štapovima. I ne, ne radi se o svrabu. Naučnici su ih razotkrili analizom sekreta.

5. Lekcija iz istorije

Spremni za brzu lekciju iz istorije? Prvi prikaz ženske masturbacije je zabeležen na glinenoj figuri koja datira iz četvrtog veka pre nove ere, a nalazila se u hramu na Malti.

6. Žene pričaju bezobraznije od muškaraca

Mislili ste da su muškarci perverzniji? Živite u zabludi. Istraživanja su pokazala da devojke otvorenije pričaju o seksu i tokom seksa.

7. Samozadovoljavanje pomaže kod menstrualnih grčeva

Ako ste ostali bez leka koji će vam ublažiti bol, sada znate šta vam je činiti. Lekari objašnjavaju da se tokom mastrubacije luči hormon koji ublažava bol.

8. Mnogo više napaljenih žena gleda porno filmove nego što ste mislili

Možda im treba inspiracija? Nedavno istraživanje je pokazalo da 21 odsto Amerikanki gleda lajv seks onlajn.

9. Pomaže devojkama da zaspu

Žene ne masturbiraju uvek samo da bi se zabavile. Ponekada samo žele da se opuste. Čak 32 odsto devojaka se samozadovoljava jer im to pomaže da se uspavaju.

10. Skoro polovina žena više voli solo nego u paru

Izvinjavamo se svim svetskim Kazanovama, ali istina je da žene znaju šta žele i za to im ne trebaju muškarci. Čak 41 odsto njih priznaje da više uživaju u masturbaciji nego u seksu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.