Izvor: B92, 14.Jun.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENI TAJNI RACUNI MIRKA MARJANOVICA U SVAJCARSKOJ

Beograd -- Svajcarska je dostavila Beogradu seriju bankovnih racuna pronadjenih tokom istrage o fondovima ljudi bliskih Slobodanu Milosevicu, saopstilo je Federalno ministarstvo pravde u Bernu. Radio B92 saznaje da je jedan od racuna koji su otkriveni u Svajcarskoj na ime bivseg premijera Srbije Mirka Marjanovica, i to na iznos od 1,1 milion svajcarskih franaka.

Vlada u Bernu je saopstila samo da je rec o tri osobe, ciji identiteti nisu objavljeni, za koje se navodi da su osumnjicene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su ilegalno profitirale na svojim funkcijama tokom prethodne vlasti. Ministarstvo pravde Svajcarske pojasnilo je da je blokirano ukupno devet miliona svajcarskih franaka u cetiri banke. Portparol ministarstva rekao je da osobe ciji su racuni zamrznuti ne trazi Hag.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.