OTKRILI 6,4 KILOGRAMA HEROINA: Četvoro uhapšeno na prelazu Gradina

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRILI 6,4 KILOGRAMA HEROINA: Četvoro uhapšeno na prelazu Gradina

BEOGRAD - Policija je saopštila da je uhapsila četiri osobe, pošto je danas na graničnom prelazu Gradina, prema Bugarskoj, pronašla 6,4 kilograma heroina, sakrivena u kamionu "skania" sa prikolicom.

Kamion je u Srbiju stigao iz Turske. Dvojica uhapšenih su iz Despotovca, a po jedan iz Novog Pazara i Paraćina. Policija traga za osobom koja je finansirala nabavku heroina, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pazarac, Despotovčani i Paraćinac prevozili heroin

Izvor: SandzakPress.net, 12.Jul.2015

Novi Pazar – Policija je na graničnom prelazu Gradina prema Bugarskoj uhapsila četiri lica, među kojima i jednu osobu iz Novog Pazara, osumnjičenih za šverc 6,4 kilograma heroina iz Turske u Srbiju. Uhapšeni su R. I. (53) iz Despotovca, M. L. (31) iz Novog Pazara, R. R. (50) iz Despotovca i G....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.