OTKAZ SAOBRAĆAJCIMA: Od vozača uzeli pomorandžu i pecivo

Izvor: Kurir, 25.Jul.2013, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKAZ SAOBRAĆAJCIMA: Od vozača uzeli pomorandžu i pecivo

BEOGRAD - Policijski sindikat Srbije kritikovao je danas odluku o otpuštanju dvojice saobraćajnih policajaca iz Niša koji su na autoputu Beograd - Niš od jednog vozača uzeli pomorandžu i pecivo.

Sektor unutrašnje kontrole otkrio je četvoricu policajaca, od kojih su dvojica snimljena kako od vozača uzimaju novac i protiv njih se vodi krivični postupak, dok su saobraćajci Saša M. i Goran S. uzeli voće i pecivo "7dejs" i zbog toga otpušteni.

Posle privođenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Saša M. i Goran S. su oslobođeni i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak posle kojeg su im uručena rešenja o otkazu, iako je sud optužnicu protiv njih vratio tužilaštvu na doradu, jer je ocenjeno da nedostaju elementi krivičnog dela.

Policijski sindikat Srbije ukazao je da je dvomesečna akcija kontrole saobraćajnih policajaca koštala milion i po dinara i postavlja pitanje da li su saobraćajci uhapšeni da bi se opravdao ogroman trošak koji se ispostavio kao nepotreban. Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović ocenio je u saopštenju da je logičnije da se u državi sa visokim stepenom korupcije uhapse oni koji su "pokrali milijarde", a ne da se borba protiv korupcije svede na "jednu pomorandžu i jedan 7dejs".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.