(VIDEO) OTIŠAO PUNOG SRCA: Kečeri ispunili poslednju želju malog Konora (8)!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OTIŠAO PUNOG SRCA: Kečeri ispunili poslednju želju malog Konora (8)!

Omiljeni junaci kečeri priuštili su na smrt bolesnom osmogodišnjaku trenutke najveće sreće ne znajući da će dečak uskoro umreti

Mali Konor Mihalek, osmogodišnji dečak iz američkog grada Hemptona, izgubio je nedavno bitku s kancerom mozga, ali umro je s osmehom jer su mu omiljeni junaci ispunili sve želje njegovog malog srca.

Mališan je obožavao kečere i nije propuštao nijedan meč. Njegov slučaj se pročuo i za  njega je čuo Danijel Brajan, Konorev >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << omiljeni rvač, najjači od najjačih.

Ispostavilo se da se iza Danijelove grubosti krije toplo srce; uredio je 2012. da mali Konor, koji je tada imao samo šest godina i već bio iscrpljen strašnom bolešću, dođe na njegov meč. Zajedno su se slikali, smejali, a Konor je čak oborio svog junaka na pod u pravom kečerskom stilu. Dečak i kečer postali su drugari i to su i ostali.

Šestog aprila ove godine Danijel je ostvario Konoreve snove i pozvao ga na svetsku rvačku egzibiciju (WWE) u Vašingtonu, gde ga je upoznao sa ostalim kečeriskim zvezdama. Konor i Danijel podelili su zaista posebne trenutke sa svim WWE zvezdama. To ćete videti na video-snimku.

Konor je preminuo 25. aprila.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.