OSILIO SE! Migrant sadistički tukao ženu na ulici, šamar za šamarom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSILIO SE! Migrant sadistički tukao ženu na ulici, šamar za šamarom!

Migrant sadistički tukao ženu na ulici, šamar za šamarom!

Snimak burutalnog šamaranja mlade devojke od strane migranta zgrozio je društvene mreže.

Na društvenim mrežama u Francuskoj pojavio se snimak napada migranta iz Afrike koji preti i sadistički šamara mladu ženu koja je Francuskinja.

Francuzi, sve češće svoje probleme sa migrantskim nasiljem objavljuju putem Fejsbuka, imajući u vidu cenzuru i auto-cenzuru medijskih kuća na nasilja nad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropskom populacijom.

Šokantan video snimak na kome najmanje trojica migranata okružuju ženu dok joj jedan preti i krvnički udara šamare, videle su stotine hiljada ljudi u Francuskoj i širom Evrope.

Mladi migrant sa kapuljačom na glavi se unosi u lice plavokosoj devojci, preti joj i nakon što mu ona odgovara počinje da joj lupa šamare. Pored nasilnika su najmanje dvojica njegovih prijatelja, jedan koji stoji sa kesom u ruci i drugi koji snima napad. Nakon prvog šamara migranti euforično viču „Uuuuu“.

U jednom trenutku prolaznica vidi šamaranje na ulaz u zgradu i ne želi da prođe ulicom, dok joj migrant pokazuje rukom da priđe. Devojka se nakon što je je videla iz bliza šta se dešava okrenula nazad.

Na snimku koji traje manje od minut migrant je devojku ošamario najmanje 5 puta, dok ostali migranti koji su prisutni nasilju nisu uradili ništa kako bi prekinuli mučenje mlade žene. Nije poznato šta se dogodilo nakon što se snimak završio.

Francuska pro-EU vlast aktivno učestvuje u cenzuri vesti i video snimaka kojima se razotkriva ovakav tip nasilja, zbog pro-migrantskih stavova vlasti u Francuskoj i želje evro-birokrata u Briselu da se masovna migracija nastavi. Pritom se koriste nejasnim pojmom „govora mržnje“

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.