ORBOVIĆ: VLADA TRAŽI JOŠ DVA DANA ZA REŠENJA

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORBOVIĆ: VLADA TRAŽI JOŠ DVA DANA ZA REŠENJA

BEOGRAD - Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović, koji je nakon gotovo tročasovnih pregovora o izmenama penzionog zakona, izašao iz zgrade Vlade, novinarima je večeras rekao da pregovori još traju jer se prišlo nekim rešenjima koja bi, kako je rekao, mogla da dovedu do dogovora

Orbović, koji nije član pregovaračkog tima sindikata, rekao je da su predstavnici Vlade Srbije tražili još dva dana kako bi se iznašla neka rešenja za neke od sindikalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zahteva, ali je to, kako je rekao, za njega neprihvatljjivo.

Upitan da li će biti nastavljeno potpisivanje peticije za smenu Vlade Srbije, Orbović je rekao da ostaje čvrsto pri svim ranije izrečenim stavovima.

Međunarodni monetarni fond, koji je završio boravak u Beogradu u okviru šeste revizije aranžmana, saopštio je da će Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju narednih nedelja biti vraćen u skupštinsku proceduru bez izmena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.