Izvor: Beta OMS, 02.Okt.2013, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTINE TRAŽE HITNU REAKCIJU DRŽAVE

Na danas održanoj sednici Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština (SKGO), predstavnici gradova i opština uputili su sledeće zahteve Ministarstvu finansija: 1. Povodom najavljene poreske reforme čiji efekti mogu značajno otežati rad gradova i opština u Srbiji, Predsedništvo SKGO traži hitan sastanak sa predstavnicima Ministarstva finansija na kojem bi u direktnoj komunikaciji razmotrili ovo važno pitanje i predočili moguće posledice ukoliko reforma poreske politike, po treći put u kratkom periodu, bude išla na teret lokalnih samouprava.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opštine traže hitan sastanak s Vladom o porezima

Izvor: Mondo, 02.Okt.2013

Predsedništvo Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) traži hitan sastanak sa Ministarstvom finansija, kojem bi..

Nastavak na Mondo...

Potreban novac za regionalne puteve

Izvor: B92, 02.Okt.2013

Stalna konferencija gradova i opština Srbije (SKGO) zatražila je od Ministarstva saobraćaja da obezbedi novac za održavanje 6.000 kilometara regionalnih puteva...Nakon sednice svog predsedništva, SKGO je upozorila da je za održavanje 6.000 kilometara regionalnih puteva rebalansom državnog budžeta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.