OPOZICIJA I ALBANCI U DOSLUHU: Članovi SzS pravdaju UPAD ROSU, prištinske vlasti bodre proteste!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPOZICIJA I ALBANCI U DOSLUHU: Članovi SzS pravdaju UPAD ROSU, prištinske vlasti bodre proteste!

Protest "1 od 5 miliona" od samog početka imao podršku albanskih medija

Veliki broj albanskih medija sa Kosova i Metohije izvestio je o protestu "1 od 5 miliona" koji je sinoć održan u Beogradu, na kojem su lideri opozicije svojim izjavama pokušali da umanje posledice upada specijalaca ROSU na sever KIM i prebijanja građana.

Pisanje albanskih portala o protestu u Srbiji i akcentovanje dela o akciji ROSU pokazuje direktno poklapanje interesa lidera srpske opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prištinskih medija.

Prištini je veoma potrebno da neko iz Srbije umanji posledice torture od strane ROSU i da krivicu za prekomernu upotrebu sile prebaci na građane sa severa KIM.

Srpskoj opoziciji albanski mediji su potrebni zbog podrške novoformiranom Savezu za Kosovo koji na KiM vode Dragan Đilas, Rada Trajković, Vuk Jeremić, Marko Jakšić senior, Boško Obradović i Borko Stefanović.

Posebno je interesanto da je protest "1 od 5 miliona" od samog početka imao podršku albanskih medija.

Pojedini portali su proteste ranije prenosili i uživo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.